23 februari 2013
15:30

IFK Dannemora/Österby

Referat: Midas IBK - IFK Dannemora/Österby

Andra raka förlusten. Trots stort bollinnehav lyckas vi inte få tillräckligt många skott på mål för att få full utdelning.
Vi börjar matchen på ett övertygande sätt, med högt tempo och målmedvetenhet. Vi får också utdelning två gånger i första perioden genom André och Tomi. Tyvärr gör dom detsamma och perioden slutar 2-2. Snöpligt.
Det kändes liksom fel med oavgjort och vi trummar på i andra som inget har hänt. Åter igen, vi får inte in bollen men det får dom. Perioden slutar 0-1.
Tredje perioden är liknar dom första två. Vi spelar runt och skjuter på försvararnas ben och dom kontrar. Dom pressar in bollen två gånger. Vi möblerar om i laget men för sent.

Dannemora visar att med ett tätt försvar, bra målvakt och mycket vilja framför motståndarnas mål så vinner man matcher.
Vi hjälpte inte Ingvar tillräckligt bra i kassen denna gång. Men vi tar med oss det positiva och laddar om till nästa fight.